DK EN FR  Home · Contact us 22.04.2021 19:21
 
 
off
Beskrivelse

Huset er en nyere fransk etplans villa med en toetagers tilbygning fra 2005. Det ligger på en skråning med vid udsigt over floddalen og til bjergene på den anden side. Det samlede beboelsesareal er 166 m2. Selvfølgelig er der en stor pool, og huset har sin egen private boulebane. Grunden er beplantet med mange oliventræer.

Huset set fra vejen

Huset er i tip-top stand og indrettet med en stor opholds- og spisestue, et kontor og 5 soveværelser, hvoraf det ene ligger på første sal.

I tilslutning til stuen er der et stort køkken med en lille spiseplads. Fra stuen er der direkte udgang til terrasse, have og pool. Fra kontoret er der udgang til boulebanen.

Hvert værelse er individuelt indrettet og smagfuldt udstyret, bl.a. med helt nye senge. I tre værelser er der store dobbeltsenge, mens to værelser har to enkeltsenge hver. Desuden er der to badeværelser, det ene med badekar, det andet med bruseniche.

Huset er udstyret med komfur, ovn, mikrobølgeovn, køle- og fryseskab, opvaskemaskine og vaskemaskine. Desuden er der alle elektroniske nødvendigheder som analogt og digitalt TV, satellit-tv, DVD, radio og WiFi trådløst netværk med adsl Internet adgang.

Her kan du se detaljerede beskrivelser med billeder af huset og haven:

Stue 
Stue, køkken og badeværelser

SV 
De fem soveværelser

PL
Pool og have

off
About me

My name is Ulla Alsly. I look forward to telling you about our house in Provence.
Time of the day
Good evening
Login
Username

Password

Remember meForgotten your password?
Request a new one here.
Copyright Ulla Alsly © 2007-2012

640721 Unique Visits
Engine: PHP-Fusion v6.01.6 © 2006
Future Theme Seduction by Amilla Dee Webdesign