DK EN FR  Home · Contact us 07.05.2021 15:16
 
 
off
Værelser

Huset har fem soveværelser med plads til op til 10 liggende gæster. Hvert værelse er individuelt indrettet og smagfuldt udstyret med helt nye senge. I tre af værelserne er der dobbeltsenge, mens de andre værelser har to enkeltsenge hver.

Master bedroom
Husets ”master bedroom” er holdt i moderne stil med lyse og blå farver. Her er god plads og en fantastisk udsigt over dalen og (om vinteren) de sneklædte Alper. Værelset har en stor dobbeltseng (180x200 cm) og et stort klædeskab.

Master bedroom Master bedroom


Det romantiske værelse
For de romantiske er dette rum ideelt. Farvevalget er pink, og værelset er dekoreret med søde ting. Værelset har naturligvis dobbeltseng (160x200 cm).

Romantisk Romantisk


Provence værelset
For de frankofile feriegæster er dette værelse sagen. Det er holdt i de typiske provence-farver: gult og blåt og er udstyret med en dobbeltseng (160x200 cm) og et stort klædeskab.

Provence Provence


Det gamle værelse
Dette værelse er holdt i den gode gamle franske stil. Mørke møbler, gamle billeder og forskellige antikviteter giver værelset et præg af, at tiden står stille her. Værelset har to gode enkeltsenge (90x200 cm), som kan flyttes sammen til en dobbeltseng.

Det gamle Det gamle


De unges værelse
Her er farver og glade dage. Dette store værelse ligger på førstesalen og lidt afsondret fra resten af huset. Det har en vidunderlig udsigt over landsbyen og Alperne i baggrunden. Her er to store enkeltsenge (90x200 cm) og radio. Et værelse, der passer godt til familiens teenagere.

De unge De unge


Husk også at se beskrivelsen af husets stuer, køkken og bad og de udendørs faciliteter.

Retur til husbeskrivelsen

off
About me

My name is Ulla Alsly. I look forward to telling you about our house in Provence.
Time of the day
Good afternoon
Login
Username

Password

Remember meForgotten your password?
Request a new one here.
Copyright Ulla Alsly © 2007-2012

646058 Unique Visits
Engine: PHP-Fusion v6.01.6 © 2006
Future Theme Seduction by Amilla Dee Webdesign