DK EN FR  Home · Contact us 07.05.2021 15:15
 
 
off
Stue og andre rum

Huset indeholder - udover soveværelserne - en stor opholds- og spisestue og et kontor. Desuden er der et aflukket køkken og to badeværelser, det ene med badekar, det andet med bruseniche.

Stue og spisestue
I husets ene ende har vi en stor, kombineret stue og spisestue. Rummet er lyst og møbleret med en stor lædersofa og et spisebord, hvor der let kan sidde 12 personer. Fra stuen er der udsigt over Durance dalen og direkte udgang til terrasse, have og pool.

Stue Stue


Køkken
Køkkenet er et typisk provence køkken, som er udstyret med køle- og fryseskab, kaffe- og espressomaskine, brødrister, opvaskemaskine m.m. I køkkenet er der husholdningsredskaber og alt nødvendigt service, glas, tallerkener, bestik m.m., til 10 personer. Hvis man selv vil lave mad, er der el- og gaskomfur, ovn, mikrobølgeovn og forskellige køkkenmaskiner.

Køkken Køkken


Bad og toiletter
Huset har to badeværelser. I det ene, som ligger ved siden af master bedroom'et, er der dobbelt håndvask, toilet og brusekabine. Dette store badeværelse er helt nyt. Det andet badeværelse har badekar, mens toilettet, efter fransk mønster, er i et særskilt rum.

Bad Bad


Andre rum
Kontoret er et selvstændigt rum, hvorfra en trappe fører op til de unges soveværelse på første sal. Kontoret har et skrivebord samt "Renter's Corner" med spil og en masse forskellige ting, som man ofte har brug for som lejer. Fra kontoret er der udgang til den private boulebane. I garagen er der en vaskemaskine.
Husk også at se beskrivelsen af husets soveværelser og de udendørs faciliteter.

Retur til husbeskrivelsen

off
About me

My name is Ulla Alsly. I look forward to telling you about our house in Provence.
Time of the day
Good afternoon
Login
Username

Password

Remember meForgotten your password?
Request a new one here.
Copyright Ulla Alsly © 2007-2012

646057 Unique Visits
Engine: PHP-Fusion v6.01.6 © 2006
Future Theme Seduction by Amilla Dee Webdesign