DK EN FR  Home · Contact us 22.04.2021 19:18
 
 
off
Udendørs

Huset ligger på en 1.000 m2 grund, som for det meste er beplantet med oliventræer.

Poolen
I haven er der en stor 9x5 meter pool, som er helt essentiel i de varme sommerdage, når temperaturen sniger sig op over de 35 grader. Der er en lang flad trappe ned til vandet. Ved poolen står der solvogne til behagelig afslapning.

Poolen tilses, renses og kloreres hver onsdag af en professionel pool specialist.

Pool Pool


Terrassen
I tilknytning til poolen er der en stor terrasse med markise og havemøbler. På terrassen er der også en udendørs grill, så om sommeren behøver man faktisk kun opholde sig indendørs, når man skal sove.

Terrasse Terrasse


Boulebanen
Bag huset er der anlagt en privat boulebane, og der er ”boules” til to hold. Her er gode muligheder for provencalsk afslapning og underholdning når solen er gået ned, og den kølige rosévin er lukket op. Rigtig god fornøjelse!


Oliventræerne
Oliventræerne er meget vigtige for den provencalske kultur.

Oliven De er mere end blot til pynt. De forsyner menneskene med olie og frugter, de giver skygge, og de symboliserer hele den lokale kulturarv omkring Middelhavet. Derfor skal træerne behandles med respekt, og det er velset, at man passer og plejer dem, hvilket har vist sig ikke at være nogen helt enkel sag.

Det starter med en omhyggelig beskæring i marts efterfulgt af flere forskellige sprøjtninger og gødninger i løbet af foråret. Over sommeren får træet, og især frugterne, lov at suge varmen til sig og udvikle sig. Herefter gødes og sprøjtes lidt mere. Når frosten har været der første gang, forsvinder det meste vand i olivenfrugterne, og så skal der høstes. Det sker typisk i november eller december. Oliven

På grunden har vi 18 oliventræer, som giver et noget varierende udbytte. I 2007 høstede vi 80 kg oliven, hvilket presses til omkring 15 liter jomfruolivenolie. På det tidspunkt er olivenfrugterne blevet helt sorte og modne.

Vi håber, at I vil nyde synet af de smukke træer.


Opkørslen
Der er en ret stejl opkørsel fra vejen til huset (ca. 10 meter), som det kræver en del øvelse at køre op og især ned ad. Vi fraråder derfor, at man kører sin(e) bil(er) op denne vej, med mindre det er helt nødvendigt. Der er gode parkeringsmuligheder på vejen foran huset til 2-3 biler.


Husk også at se beskrivelsen af husets stuer, køkken og bad og soveværelser.

Retur til husbeskrivelsen

off
About me

My name is Ulla Alsly. I look forward to telling you about our house in Provence.
Time of the day
Good evening
Login
Username

Password

Remember meForgotten your password?
Request a new one here.
Copyright Ulla Alsly © 2007-2012

640717 Unique Visits
Engine: PHP-Fusion v6.01.6 © 2006
Future Theme Seduction by Amilla Dee Webdesign